Elsa Herlitz - 1 euro pros and cons
Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

1 euro pros and cons

Ett av mina bästa utlandsnöjen är att hänga i secondhandaffärer och köpa kläder typ som t-shirten ovan i butiker typ som den jag köpte t-shirten i som hade sommarutförsäljning och sålde allt för en euro styck. Demonstreras här framför godtycklig Barcelonsk vägg i en avancerad pose. Köpte även två par svarta kostymbyxor (because how could you not när de kostar sammanlagt två euro) med tanken om att jag skulle sy till dem så att de ska gå att använda.
 
Har ej hänt.
 
Kommer förmodligen ej hända. I alla fall inte innan jag köpt på mig ännu mer kläder som måste justreras innan de passar. Efterlyser kurs i verklighetsanpassad konsumtion.