Vi är bäst på jorden

Elsa Matilda Matilda. Fotocred Hanna Bryhn.
 

Maasai Mara pt. 1

Efter påsklovsresan hade jag två dagar tillsammans med min familj innan de skulle tillbaka till Sverige igen. Det dagarna hade nog inte kunnat användas på så många bättre sätt än i Maasai Mara dit vi tog en snabbtur. Min familj verkade bli lika kära i safarivinden som jag och vi bodde på ett ställe som var så fantastiskt att jag inte förstod hur jag hade förtjänat att hamna där. Och vår driver Shem var världens härligaste.
Mamma efter lunch och innan game drive.
Vår första tur började med att min syster sina otränade safariögon till trots spottade ett lejon.
Mammaaa.
Och pappaaaa.
Och Hannaaaa.
Safarin tog inte slut när vi klev ur bilen, tvärtom möttes vi av denna lilla filur inne på campområdet.
Sedan på kvällen vandrade vi tillbaka till vårt tält som egentligen var allt annat än ett tält och vi sov väldigt tungt trots att en fladdermus cirkulerade kring takbjälkarna. Efter en fin dag.

Verkligheten

Jahapp hörni. Tillbaka till verkligheten. Denna helg har tillbringats i en safaribuss på väg till, i och på väg ifrån Nakuru och det känns alltid lika brutalt att komma tillbaka till vardagen efter såna små verklighetsflykter. Den här gången blir det extra brutalt eftersom att jag denna vecka ett prov eller en inlämning samtliga av veckans dagar förutom på fredag när jag har två. Lifeee. Mennn jag är i Kenya så livet är fantastiskt vad som än står på mitt skolschema. Så det ska nog gå bra detta. Godnatt!