Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

Pannkakor och Invermerehäng

En av mitt hushålls bästa traditioner är att varje gång någon bryter ett humerusben äts det pannkakor. Såhär såg det därför ut igår kväll, med Alyssa vid spisen och vi andra som såg till att hon hölls sysselsatt.
Vi hade en härlig blandning av pålägg, 100% provided by housekeeping (d.v.s. kvarlämnad mat mina roomies hittat på rummen de städar).
Fin kväll. Idag har hängt i Invermere och betalat löjligt mycket pengar i sjukhusutgifter, och en lite mer rimlig summa i mataffären för middagsingredienser. Jag har haft tvättmaskinen konstant gående och är nu i bättre tvättfas än vad jag någonsin varit tidigare. Ikväll är det finmiddag för något (mat) måste man ju sysselsätta sig med. Ha det fint.