Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

Roadtrip

Nyblivna bilinnehavare är någonting som ska utnyttjas. Därför följde jag idag med Nick på en utflykt i vårt närområde, till vattenfall och sjöar på frosttäckta vägar.
Vårt första och enda möte med det kanadensiska djurlivet kom efter ungefär tio minuter, redan innan vi hade lämnat civilisationen.
Nick var glad fastän han när denna bilden togs precis hade kört in i en stoppskylt, som alltså i varje fall fyllde sin funktion.
Vi hade med oss kaffebönor och stannade för att göra eget kaffe, vilket med tanke på temperaturen var alldeles för överambitiöst.
Det var väl en 50-gradig temperaturskillnad eller så mellan bilens in och utsida.
Jag hittade min gamla vårlista från 2015 som visade sig vara den perfekta roadtrippa-mellan-klippiga-bergstoppar-listan. Härligt att komma iväg lite så att man i alla fall har sett någonting annat än Panorama och Invermere och vägen däremellan. Ett bra sätt att tillbringa en förmiddag på.