Elsa Herlitz - Mer Göteborg
Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

Mer Göteborg

Jag hängde kvar i Göteborg främst för Victoria skulle komma ned ett par dagar senare för att vi! skulle! på! Coldplay!! Men när man ändå hade lite Göteborgstid gällde det ju att ta vara på den.Till exempel genom att få Linnea att komma ned från Kristinehamn under sitt typ enda lediga jobbdygn och lägga beslag på vår andra göteborgare vid namn Mathilda.
Det var första gången jag träffade dessa sedan Kanada. Vi hade tacokväll hemma hos Mathilda, bara ett par dagar innan hon skulle till Australien för att påbörja ännu en skidsäsong inte ens tre månader efter att den förra slutat. ("Ja, man kan åka skidor i Australien" hann bli hennes vanligaste fras under hennes korta Sverigevisit). Runt hennes köksbord försökte vi få grepp om våra Sverigejag. Sedan spelade vi Monopol och det gick lika dåligt som det alltid gör och jag försökte men misslyckades agera bra förlorare. Fan asså. Dagen därpå kom Victoria ned. Vi använde i-väntan-på-Coldplaydagen till att hänga på Liseberg.
Vi köpte kuponger och gjorde två dyra åk var. Jag åkte AtmosFear för första gången och tyckte typ att det var... kul?
Sedan var det dags att börja röra sig mot Ullevi där Coldplay skulle spela. Det var en svinbra konsert, det var det verkligen. De hade inte snålat med konfettin heller, och vi var båda helt lyriska efteråt. Rekommenderas!