Elsa Herlitz - Efter hösten innan vintern
Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

Efter hösten innan vintern

Det har stått tomt här, medan jag har jobbat på nätterna och kollat Game of Thrones på dagarna. Livsföringen som var var en som passade mig, så nu, när det är slut på både nattpass och Game of Thrones-avsnitt, försöker jag komma på vad denna nya tillvaro, den efter hösten innan vintern, ska bestå utav.
Under tiden äter jag frukost på mitt golv av låtsasträ, läser tidningen längre än i mina utopimorgnar, så, som de ser ut i min tankevärld, under vecka efter vecka av tidiga morgonpass. Livet går långsamt.
När jag vaknar är solen på väg ned snarare än upp. Jag vet inte om det gör mig något. Imorgon ska det snöa igen. Allting är vackert.