Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

St. Patrick's osv

Igår var det St. Patrick's Day, någonting som tydligen uppmärksammas här, och jag jobbade hela min arbetsdag i glasögonen ovanför utan att riktigt förstå vad det var jag promotade.Sedan blev det kväll och massa människor i gröna kläder i vår lägenhet. Alyssa var dressed accordingly och jag botade huvudvärken efter en dag i glasögon som skymde övre halvan av synfältet med Irish car bombs och Flogging Molly-dans. Sedan bar det vidare ut och jag hade en dansig kväll där min vänsterarm fick överkompensera min invaliditet.Vaknade upp till en kaosig lägenhet, som så många morgnar förr. Hade sedan en riktigt seg arbetsdag där det regnade konstant under liftarnas sju öppettimmar. Min liftiejacka sög åt sig vatten som en svamp och mitt scanning gun protesterade högljutt mot de blöta förhållandena, och jag fick rätt fort slut på torra kroppsdelar att torka det med. Jag ville mest bara vara någon annanstans och fascinerades av alla entusiaster som var ute och åkte i skitvädret.
Men som alla dagar tog den här dagen till slut också slut och hemma vände det för James hade städat bort gårdagen och lagat middag. Och denna lördagskväll i Invermere ska nu tillbringas med Alyssa och New Girl i den dubbelsäng vi numer delar och det känns rätt optimalt. Puss på er.