Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

En dag på jobbet

Idag var en av mitt livs bättre arbetsdagar. Pga handikappad har jag mest bara (endast) skannat biljetter den senaste tiden men idag fick jag äntligen vara en riktig person igen, en sådan som har en radio i sin bröstficka och som skriver sin signatur på viktiga papper. Allt detta medan jag hade denna utsikt att vila mina ögon på.
På morgonmötet blev vi informerade om att det var elva minusgrader ute men av detta märktes inget vid Red Carpet. Vindriktningen var optimal; jag satt hela dagen i solgasset i lä av min lilla liftstuga och termometern bakom mig visade aldrig lägre än 35 grader celsius. Det var folktomt och från min älskade högtalare varvades poddar med sing-alonglåtar och jag hade stundtals rätt intensiva danssessioner. För denna insats belönades jag med cirka 600 kronor, vilket när det ställs i relation med arbetsbördan nog får klassas som rätt överbetalt.