Elsa Herlitz - Tänk om

Tänk om

Hon satt ute på balkongen, i morgonsolen. Tittade på bergen och tänkte okonstruktiva tankar, medan frukostkaffet kallnade.
Tänk om jag inte hade ramlat och brutit armen, den där brutalt kalla januarimorgonen bara ett par dagar in på 2017. Tänk om jag hade bestämt mig för att svänga några ögonblick tidigare, tagit mig ned på fötter istället för i släde. Åkt upp igen. Fått bättre och bättre kläm på svängarna. Fått nästan fem månaders skidåkning istället för knappt två. Hängt med på alla roadtrips till alla puderparadis. Varvat skidor med snowboard. Inte varit den som är med fast inte med, alltid på andra premisser. Varit livspeppig istället för less och rätt färdig med allting. Det tänkte hon, i morgonsolen på balkongen.
Men. Det som har hänt har hänt, det visste hon ju. Det blev så här och inte på något annat vis och hon var förvånansvärt okej med det för det mesta. Men idag. Idag tänkte hon okonstruktiva tankar, medan kaffet kallnade. Var less och ville inte vara kvar, men ville egentligen inte vara någon annanstans heller.
 
Tittade på bergen.
Emilia

Svar: Alltså TACK! blir så glad! <3