Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

Innan slutet

Någonting akustiskt från bilhögtalarna som blev ett perfekt soundtrack till alla fladdrande hår där bak på pickupflaket i det mulna, råa. Fler och fler människor försvinner iväg och igår var det Nick som gjorde sin sista dag, som såg bergstopparna i backspegeln och som gasade över smältsnön. Hemma innan låten var slut.

Jag åt middag på en av de fyra ranglande stolarna i Nick och Ketils kök, en matlåda som inte gått åt. Kikärtor koriander butternut squash. Vi pratade om det som har varit bra, oj vad det har varit bra, det som har varit dåligt. Vad denna säsong har gjort med oss. Alla människor vi har fått, alla bergstoppar och internskämt. Vi har vuxit. Så bra som vi är nu, har vi aldrig varit. Det var en fin avrundning. Vemodigt.

På kvällen dansade vi. Dansade dansade dansade. Markus var tillbaka efter sin USA-semester och det var fint. Musiken kändes i hela kroppen, fångade och tog tag. Alla tankar kom först efteråt.

Snart är allting slut.

Matilda

Om du vill trösta dig sj med seriös matporr kolla den här bloggen http://minimalistbaker.com... Får typ orgasm i kroppen

Svar: men driver du med mig jag dör ägnade precis tre timmar åt detta
elsaherlitz.blogg.se