Elsa Herlitz - Ansöka till SSN
Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

Ansöka till SSN

Hej! Jag är så sugen på att ansöka till snn nästa år efter att ha läst igenom hela din (och måånga andras) blogg! Men jag undrar ungefär hur tidigt man bör ansöka, alltså närmare jul eller redan nu 1 år i förtid? När ansökte du och när får man besked! Kram och tack för en fin blogg
 
Vad KUL att du funderar på att söka! När jag sökte öppnade ansökan i januari och jag skickade in alla mina papper i februari. Nu läste jag dock på hemsidan (ssn.or.ke) att det numer går att skicka in ansökan löpande under året och jag tror att det är bra att söka tidigt. Stressa absolut inte ihop en ansökan, kan verkligen inte tänka mig att det skulle vara bråttom, men jag kan inte se någon nackdel med att vara tidig med ansökan. Hoppas att du bestämmer dig för att söka och tack för berömmet!