Elsa Herlitz - 5.
Kategorier

Arkiv

Om mig

Elsa. 20. Tog studenten från Svenska skolan i Nairobi och hamnade på en skidresort i Klippiga bergen som ett resultat av framtidsångest och brist på bättre saker att göra. Försöker här lära mig att åka skidor, översätta min personlighet till engelska och lägga mindre pengar på varm choklad och mer pengar på hyra. Bloggens främsta målgrupp är min mormor och mitt framtida jag. Välkommen du med.

5.


1. Fattar inte hur jag ska hinna göra allt som måste göras. Tar tag i det hela genom att få ångest. Och får lite mer ångest för att jag får ångest istället för att göra allt som måste göras.

2. Tänker väldigt mycket på framtiden, som i framtiden efter gymnasiet. Obegripligt egentligen eftersom jag har världens bästa år framför mig just nu.

3. Älskar min nässpray över allt annat.

4. Känner mig så fruktansvärt otillräcklig. Lägger för mycket tid på fel saker och för lite tid på det som faktiskt är viktigt och betyder någonting.

5. Är livrädd och så jävla taggad.
ISA

åh, klart du är rädd och nervös, förändringar ska ju ske! men du gör SÅ rätt som vågar!! man ångrar bara det man inte vågade.Stor stor kram!